За нас

Да се купи или продаде дом е длабока емотивна одлука, а помошта при овој чин започнува со внимателно слушање … FIMASI како агенција за недвижности е целосно посветена на барањата на клиентите, строго следејки ги нивните потреби, специфики, визии и вкус. Пружената рака и задоволството на двете страни претставува императив на целиот тим. Почитувањето, чесниот пристап, љубезниот однос, точните и навремени информации се основните белези по кои клиентите ја препознаваат FIMASI како агенција за недвижности и сериозен партнер во оставрувањето на своите желби. Познавањето на пазарот, следењето на движењата и постојаните промени , врските со поголем број инвеститори, изведувачи и подизведувачи, наемодавци и наематели овозможуваат FIMASI секојдневно да го надоградува своето искуство на кое што може да се потпрат клиентите при консултациите и потребниот совет.

Compare listings

Compare