тест luxury

 • 5000€
 • 4500€
Borka Talevski 5 Skopje 1000 North Macedonia

тест luxury

Borka Talevski 5 Skopje 1000 North Macedonia
 • 5000€
 • 4500€

Опис

Закажете тура

Вашите информации

 • Адреса Borka Talevski 5
 • Град 1 Скопје, Бутел
 • Поштенски код 1000
 • Вид на греење Сопствено

Детали

Updated on October 2, 2021 at 10:34 am
 • Цена: 5000€
 • Големина на имот: 80 m²
 • Година на изградба: 222
 • Тип на имот: Luxury
 • Статус на имот: Luxury

Compare listings

Compare
fimasi
 • fimasi